المطبخ الامريكي,
أجنحة الدجاج الحارة من أشهر
مقبلات المطبخ الأمريكى,
والوصفة دى من أحلى وصفات أجنحة الدجاج الى ممكن تلاقيها.
والوصفة دى من أحلى وصفات أجنحة الدجاج الى ممكن تلاقيها.
سيدتى , معا نتعلم خطوات اعداد ابسط
الوجبات واللذها
واسرعها فى الاعداد
وصفات لكـ لكي يا سيدتى دائما
الابسط, الاسرع, اللذ, والاسهل
وبالهنا والشفا
أجنحة الدجاج الحارة من المطبخ الامريكي |
المقادير
12 x عدد أجنحة دجاج
6 x معلقة كبيرة زبدة
1 x عدد فص ثوم (مفروم)
1 x معلقة صغيرة ملح خشن
¼ x كوب الصوص الحار
الخطوات
- هنجيب حلة صغيرة وهنملى ربعها بالماء, وهنحط جواها شبكة سلك ونسيبها على نار عالية لحد ما الماء يغلى.
- هننزع أطراف أجنحة الدجاج وهنكسرها بالسكينة من عند المفصل وهنحطها فى الشبكة السلك ونغطى الحلة ونوطى النار ونسيبها تستوى على البخار 10 دقائق.
- هنشيل الأجنحة من على الشبكة وننشفها بحرص وبعدين نجيب صينية نفرش فيها فوط مطبخ ونرص عليها الأجنحة وتدخل الثلاجة لمدة ساعة.
- هنسخن الفرن على درجة حرارة 180 وفى الصينية هنستبدل فوط المطبخ بورق زبدة و تدخل الفرن 20 دقيقة وبعدين نقلبها على الجانب الآخر ونسيبها كمان 20 دقيقة.
- فى بولة كبيرة هنسيح الزبدة ونضيف الثوم والملح والصوص ونخلطهم كويس.
- لما الأجنحة تخرج من الفرن هنضيفها للبولة ونقلبها فى الصوص كويس وبكدة تبقى جاهزة للتقديم.
وانتظري جديدنا
مع مطبخ لكــ لكي يا سيدتي
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق